Ossy “Welkom Ossenaartje”


In 2016 bracht Hart Voor Oss het kinderboekje Ossy uit genaamd “Welkom Ossenaartje”.

Een hardcover boekje van 12 pagina’s. Ossy neemt jou en je kindje mee langs d’n Heuvel, het Golfbad, speeltuin Elckerlyc, de kinderboerderij, de Lievekamp en langs alle kernen van de gemeente Oss.

Kleurrijk vormgegeven door Roy Thijssen. Oprichter en voorzitter van Hart Voor Oss – Stichting voor en door Oss.

Oss in top 3 ‘meest tevreden inwoners’

Deze kop is straks overal online en in kranten te lezen?

Klagen is zoooo lekker. Maar zonder je te verdiepen is het makkelijk klagen, vind je ook niet? Heb je als inwoner van Oss soms het gevoel dat je toch niks in te brengen hebt? Dat is helemaal niet zo. Het enige wat je moet doen, is de eerste stap zetten.

Mijn naam is Roy Thijssen, senior multimedia ontwerper, werknemer voor 40 uur in de week en trotse vader. Ik stel mijn diensten op grafisch gebied graag belangeloos ter beschikking voor de stad, in alle uren die ik over heb via mijn stichting Hart voor Oss.

SHOP
hart voor oss, ossy, welkom ossenaartje

Ik ben Hart voor Oss gestart om vanuit de inwoners de stad te helpen op welke manier dan ook. En met succes: sinds de oprichting in 2014 heb ik met andere vrijwilligers al verschillende dingen opgezet zoals het kinderboekje Ossy de os en lopen er nog allerlei andere leuke projecten zoals de Osse tegeltjes, de stok van Oss, Messentrekker en enkele waar ik nog geen uitspraken over kan doen. Ook ben ik blij dat ik namens Hart voor Oss een helpende hand heb kunnen bieden bij Halloween Oss. Heb je zin om mee te helpen? Aanpakken is niet altijd even makkelijk, daar ben ik het helemaal mee eens.

Maar, om maar een klassieker erbij te pakken, “Een beter begin begint bij jezelf.” Je zal zien dat er veel gebeurt in Oss, je zal andere inzichten krijgen, je horizon verbreden en ook verder over die horizon kunnen én willen kijken.

Is jouw motto ook “Niet klagen maar dragen”? Welke diensten je ook kan aanbieden, bij Hart voor Oss is er altijd een plekje. Mail me gerust op hallo@hartvooross.nl of neem een kijkje op Facebook. Wat levert het je op? Een hart voor Oss en een heleboel positieve energie!

hart voor oss, ossy, welkom ossenaartje